Samstag, 5. Januar 2019

Albina Shyti - Mahnit jurin e X Factor 2019,në Danimarkë

Albina SHYTI
Në natën e parë të fillimit të sezonit të ri të X-factor 2019 në Danimarkë, performoi edhe shqiptarja Albina  SHYTI.

Ajo këndoi këngën e Katy Perrys 'The One That Got Away'. Albina me performancën e saj me kitarë dhe zërin e saj magjik, buzëqeshjen magjepse dhe me sytë e saj Disney- siç e përshkruan anëtarët e jurisë së X-factor Danimarkë,mahniti jurinë.
Albina konkuron në X-Factor me emrin artistik ALBI.
E veqanta e kësaj artistje është se Albina e suprizoi edhe familjen e saj ,pasiqë ajo nuk i kishte treguar familjës se saj që ka konkuruar në X-factor 2019 dhe performanca e saj ishte një surprizë e këndshme për familjen.
 Albina është me prejardhje nga Kosova dhe ka një gjen të trashiguar muzikanti nga nëna e saj e cila ka qenë këngëtare dhe anëtare e një SHKA-je në Kosovë.
Albina befasoi për të mirë edhe anëtarët e jurisë te cilet ngelen me gojhapur dhe te mahnitur nga interpretim i shkëlqyeshëm pa hamendje ia dhuruan tre PO te mëdha.
   Duke u bazuar në vokalin e saj dhe paraqitjën e parë brilante,njohësit e muzikës me të drejtë thonë qe Albina është pretendente potenciale për ventin e parë në X-Faktor 2019,në Danimarkë.
Suksese,suksese dhe vetëm suksese Albina!

A.Gashi